Samenwerken Zonder Gezeik Nieuwjaarsborrel

Samenwerken Zonder Gezeik Nieuwjaarsborrel: Kijk terug op 2023 en bouw aan een spetterend 2024 op de Pier in Scheveningen.

Het nieuwe jaar staat voor de deur, en wat is er een betere manier om het te verwelkomen dan met een inspirerende en verfrissende start? Neem samen met je collega’s deel de speciale Samenwerken Zonder Gezeik Nieuwjaarsborrel, een evenement dat is ontworpen om onze teamgeest te versterken en de samenwerking naar nieuwe hoogten te tillen.

Vier Samenwerking – Vorm de BlauwPrint voor Succes!

Deze middag staat in het teken om het bouwen van sterke fundamenten en het bereiken van nieuwe doelen. We geloven dat samenwerking de sleutel is tot succes, en daarom hebben we een evenement samengesteld dat gericht is op het versterken van de teamspirit voor het nieuwe jaar.

Wat kun je verwachten:

Nieuwjaarsborrel op De Pier: We beginnen met een warm welkom op een van de meest iconische locaties van Scheveningen, De Pier. Jij en je collega’s worden ontvangen met een feestelijk welkomstdrankje. Hier kun je samen toosten op nieuwe kansen, prestaties van het afgelopen jaar en de veelbelovende toekomst die voor je ligt.

BlauwPrint Workshop – Bouw aan Samenwerking: Onze speciale workshop zal je meenemen op een reis van zelfontdekking en teamverbetering.

We kijken terug op 2023 en verkennen het concept van samenwerken, waarbij je de essentiële bouwstenen van effectieve samenwerking onderzoekt en brainstormt over de gezamenlijke visie voor het team.

In deze workshop maken we gebruik van beelden ter ondersteuning van woorden. Tijdens het werken met miniaturen en zand stap je uit je traditionele denkkader. Hierdoor kan creativiteit vrij stromen en ontstaan er nieuwe ideeën en inzichten.

Samen met je team zet je een beeld neer van jouw rol binnen het team in 2023. We bekijken en bespreken wat er in beeld komt. Dan maken we een tweede opstelling, met miniaturen in het zand naar een mogelijk doel voor 2024. Vervolgens kijken we samen naar de stappen die gezet kunnen worden. De eventuele valkuilen die je wilt overwinnen en de mogelijkheden en kansen voor 2024 komen duidelijk in beeld.

Netwerkmogelijkheden: Grijp de kans in contact te komen met collega’s van verschillende afdelingen. Samenwerking beperkt zich niet alleen tot je directe collega’s. Dit is een geweldige gelegenheid om waardevolle relaties op te bouwen.

Unieke SkyTour boven de Noordzee: Ter afsluiting van Samenwerken Zonder Gezeik nieuwjaarsborrel maak je samen met je collega’s een unieke SkyTour in het reuzenrad. Geniet van een vlucht boven het Scheveningse strand in een luxe gondel.

Luid samen het nieuwe jaar in met energie, enthousiasme en een sterke basis voor succesvolle samenwerking. We kijken ernaar uit om je op De Pier in Scheveningen te ontmoeten!

(Visited 30 times, 1 visits today)