Over mij

Over mij

Ik ben Maaike Oerlemans, samen met mijn man run ik SkyView Attractions Group. Vanuit mijn functie werk ik veel met teams. Daarnaast ben ik trainer en coach, opgeleid in toegepaste psychologie, NLP en systemisch werk. 
 
In een team kun je wel eens merken dat het niet lekker loopt. Misschien voelt de sfeer niet veilig, zijn er veel ziekmeldingen of spelen er motivatieproblemen. Als teamleider merk je dat je een groot deel van je tijd en energie kwijt bent aan brandjes blussen, terwijl het echte werk blijft liggen. In mijn trainingen en coaching gaan we onbewuste processen in beeld brengen. Door met miniaturen te werken ontstaat er overzicht en krijgt de coaching/ training een luchtig en speels karakter. 
Wat doe jij om je aan te passen aan anderen en werkt dit nog voor jou? We gaan van HHH (hoe het hoort) naar WWW (wat werkt wel voor mij en het team).  
 
Vanaf januari 2023 geef ik samen met Ismène Elbers de training ‘Samenwerken zonder Gezeik’ op de Pier in Scheveningen. In deze compleet verzorgde all- in belevenis gaan we samen bouwen aan de ideale teamopstelling. Ik ben trots dat wij training mogen geven op een van de mooiste plekjes van Nederland, pal boven de Noordzee. Deze training heeft een speels en luchtig karakter met een serieuze ondertoon. Je wordt volledig in de watten gelegd door het horeca team van de Pier. Een rondje in het reuzenrad creëert overzicht en maakt de dag compleet.
 
(Visited 30 times, 1 visits today)